dimecres, 7 de juny del 2017

Recollida de signatures

Us informem que ha sorgit la iniciativa, d'una associació de veïns de Torreforta conjuntament amb la Federació Catalana d'Escacs, per demanar a l'ajuntament de Tarragona que la plaça del barri on estava el local del desaparegut Club Escacs Torreforta, on va jugar els darrers temps de la seva vida la Pepita,  passi a anomenar-se "PLAÇA DE PEPITA FERRER". 

Cal recordar, per els més joves, que la Pepita Ferrer va ser campiona d'Espanya vàries vegades  i va jugar diverses temporades amb el nostre club, juntament amb el seu marit, el rellotger Badia.

Els que volgueu recolzar la iniciativa podeu passar pel nostre local social a signar el full de la petició.

Pepita Ferrer al Campionat d'Espanya per equips 1971, al seu costat Julio Baixauli

1 comentari:

Joaquim ha dit...

Amics de Tarragona,
és lògic que vivint a Barcelona no podré anar al vostre club a signar la vostra sol·licitud, però està clar que hi estic totalment d'acord, com així tots els membres del nostre club, el C.C.Sant Andreu, per la qual cosa m'agradaria que ho féssiu constar al vostre Ajuntament.
Crec que és un detall que seria bo d'assolir-lo, tota vegada que Pepita Ferrer s'ho mereix, per la gran tasca escaquista que va fer durant tota la seva vida així com per enaltir els escacs catalans.
Resto a la vostra disposició.
Una abraçada
Joaquim