diumenge, 15 d’abril del 2018

I Trofeu Tarragonès semiràpides

Ens plau comunicar-vos la convocatòria d’una nova iniciativa d’escacs, amb la modalitat de partides ràpides, que s’ha originat per tal de complementar el calendari dels Jocs Esportius Escolars d’aquesta disciplina, una vegada finalitzades les corresponents fases Comarcal i Territorial del Camp de Tarragona i en espera de la Final Nacional dels JEEC, que tindrà lloc el 3 de juny a l’Alt Penedès. 
Per aquesta primera edició del Trofeu Tarragonès de partides ràpides d’Escacs, comptarem amb el suport tècnic del Club Escacs Tarragona i s’ha considerat adient programar una única jornada que tindrà lloc el proper 21 d’abril al Tinglado núm. 1 del Port de Tarragona, a partir de les 16h. 
Us facilitem l’enllaç de la convocatòria http://www.cetarragones.cat/agenda/1191/1r-trofeu-tarragones-partides-semirapides-escacs, on també teniu a la vostra disposició el cartell de la jornada. Totes les inscripcions han de venir de l’àmbit dels JEEC, per les entitats i escoles del Tarragonès per l’apartat corresponent de l’aplicació informàtica. Les entitats de fora de comarca ho faran per la via del seu corresponent consell esportiu. El termini finalitza el proper dimecres, 18 d’abril.